top of page
Yazarın fotoğrafıArif Antlı

Belgin Baykal “Konuşmamız Gerek”

Belgin Baykal " Konuşmamız Gerek"

06.02.1968 yılında Ankara Etimesgut Askeri hastanesinde doğdum. Babamın Astsubay olması ve tayini nedeniyle iki yaşında İstanbul'a taşınarak kök saldım. Benden başka iki ablamla iyi günde birbirini kıskanan, kötü günde kenetlenen bir kan davasıydı bizimki de.)

İlk orta eğitimimi İstanbul Bahçelievler Pereja İlkokulunda ve Bahçelievler Lisesinde tamamlamaya çalıştım. Babamın hızlı alınmış kararlarından birinin enkazını orta üçüncü sınıfımda 3 okul değiştirerek yaşadım. Hayattaki garantici duruşumu bu olaya bağlayabilirim.)


Derslerinde odaklanma sorunu yaşayan ve hayal kuran ben, sadece edebiyat dersinde başarılıydım. Son sınıfı Bakırköy Lisesinden mezun olarak tamamladım. Üniversite puanımın gücü şehir dışına yettiği için babamın otoritesi nedeniyle gidemedim. Ama onun sayesinde çok sevdiğim Türk Hava Yollarında Yer hostesi olarak işe başladım. Çalışırken Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldum. İlk aşkınızla evlenmek herkese nasip olmayabilirdi ama ben başardım ve harika bir kızım oldu.


Sonra bunun başarıyla bir ilgisi olmadığını anlayınca boşandım ve kendimle evlendim.


Bu konuda ki başarım tartışılmaz.)

O arada bazı magazin sitelerinde köşe yazarlığı yaptım. Bloglara makaleler hazırladım. 25 yıl sonra çok sevdiğim şirketimden 2012 yılında emekli olarak ayrıldım. belginbaykal.blogspot.com da kendime ait yazılarımı hala yayımlamaktayım. 2020 Eylül ayında ilk göz ağrım biricik kitabım"Dekolte Ruhlar"satışa sunuldu. kitapyurdu.com da satılan, bana bu gururu yaşatan kitabıma gereken övgüyü ve desteği gösteren herkese sonsuz teşekkürler.


İkinci göz ağrım "'e' Kadar Hayatlar" ile yine Ay yıldız Yayıncılık'a teşekkür ederim.

Üçüncü kitabım "Konuşmamız Gerek" hedeflediğim son kitabım oldu.

0 yorum

Kommentare


bottom of page